Deze pagina in het nederlands This page in english ABO on YouTube ABO on Facebook
home ton koopman
Blijf op de hoogte! Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
cart
play
fwd
Beluister fragementen

Guido van den Ende

Zakelijk leider

Als zakelijk leider is Guido van den Ende verantwoordelijk voor het algemeen management van Amsterdam Baroque Orchestra & Choir. Zijn ervaringen als zakelijk leider van diverse ensembles en festivals in de culturele sector wendt hij met veel plezier aan voor dit bijzondere en toonaangevende gezelschap. 
Van den Ende werkt, samen met Hannes de Vries en Sipke Hoekstra, vanuit hun gezamenlijke bureau GE#sharp artistst events, gevestigd in Utrecht. U bereikt hem via dit e-mailadres.

Hannes de Vries

Financieel controller

Hannes de Vries is de Financieel Controller van Amsterdam Baroque Orchestra. De Vries beschikt over een jarenlange ervaring als controller én zakelijk leider, bij verschillende ensembles en festivals in binnen- en buitenland. Hannes de Vries werkt, samen met Guido van den Ende en Sipke Hoekstra, vanuit bureau GE#sharp artistst events. U bereikt hem via dit e-mailadres.

Sipke Hoekstra

Coördinator marketing & publiciteit

Sipke Hoekstra is verantwoordelijk voor het voeren van de publiciteit en marketing van Amsterdam Baroque Orchestra. Met vragen over de publiciteit ten behoeve van specifieke projecten of bijvoorbeeld het nu lopende jubileumjaar kunt u bij hém terecht. Hoekstra deed in de culterele sector ruime ervaring als publiciteitscoordinator op bij muziekensembles en festivals. Hij werkt, net als Guido van den Ende en Hannes de Vries, vanuit GE#sharp artists events voor Amsterdam Baroque Orchestra. U kunt Sipke Hoekstra bereiken via dit e-mailadres of hem bellen op mobiel nummer +31 6 44 37 37 66.

Jantine Postma

Producent & tourmanager

Eline Holl

Bibliothecaris

img

Musicologe Eline Holl is bibliothecaris voor Ton Koopman en het ABO&C. Zij zorgt ervoor dat de musici van het koor en orkest over juiste bladmuziek beschikken, assisteert bij bronnenonderzoek dat nodig is om de muziek uit te kunnen voeren, en zorgt voor juiste muzikale informatie, bijvoorbeeld voor de interne planning, de programma’s en CD boekjes. Als musicoloog kan zij zich eigenlijk geen leukere werkplek bedenken dan deze!

Merel Schijvers

Assistent

Merel ondersteunt staf en bestuur op alle mogelijke vlakken van de organisatie; publiciteit, office, management, ticketing. 
 
U kunt Merel bereiken via merel@amsterdambaroque.nl