Deze pagina in het nederlands This page in english ABO on YouTube ABO on Facebook
home ton koopman
Blijf op de hoogte! Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
cart
play
fwd
Beluister fragementen

J.J.M. van der Schoot

Voorzitter

Joep van der Schoot is financieel, logistiek, bedrijfskundig en bestuurskundig onderlegd. Als entrepreneur, bestuurder, adviseur en (interim-)verander-/ programmamanager onderscheidt hij zich door een snel en analytisch inschattingsvermogen. Zijn werkervaring is diep en breed, en strekt zich uit van, onder meer, de retail, uitgeverijen, zorginstellingen tot financiële dienstverlening. Hij doorgrondt situaties vlot en zorgvuldig en geeft integere en objectieve feedback.

Op dit moment is Joep docent Change management aan de Internationale opleiding van Hogeschool Inholland, hij heeft een praktijk van personal coaching en is toezichthouder bij meerdere instanties.

Joep is van 1994 tot 2008 betrokken geweest bij het ABO&C als bestuurder en adviseur.

In 2013 is hij wederom gevraagd lid van het stichtingsbestuur van het ABO&C te worden, nu in de functie van voorzitter

J.W. Kamer

Penningmeester

Jordi Kamer heeft een passie voor financiën. Als financial consultant bij Vijzelaar en Van Eijkeren werkte hij, als ad-interim controller, onder meer voor KLM, Groenlinks, Heineken en Chrysler, alvorens de overstap te maken naar de Foreign Media Group. Begonnen als controller is hij inmiddels financieel directeur van de Just Media Group. Zijn ervaring in de mediawereld en zijn financiële achtergrond zet hij sinds 2013 in voor het Amsterdam Baroque Orchestra waar hij penningmeester is in het bestuur.   

L.J.M. Janssen

Secretaris

Leo Janssen is oud-wethouder Ruimtelijke Ordening en Cultuur en loco-burgemeester van Laren (2006-2011). Leo was tot 1985 radioproducer informatieve programma’s. Daarna televisieproducer bij Ivo Niehe en John de Mol Produkties. Van 1994 tot 2000 was hij creatief directeur Endemol en motor achter ruim zestig televisieprogramma’s. Hij schrijft, geeft boeken uit en maakt films over het cultureel erfgoed van Laren. Tot 2007 was hij voorzitter van de Stichting Orange Babies, is oprichter van de Stichting Laren Klassiek en mede-oprichter van de Stichting Laren Literair, oud-bestuurslid van het Jopie Huisman Museum, Cosmic Amsterdam, Dansersfonds, Amsterdams Kleinkunst Festival, penningmeester van de Atelierroute Laren, voorzitter van politiek café het gooi, secretaris van de vereniging Larens Behoud en voorzitter van de Willeke Alberti Foundation. Was naast zijn wethouderschap bezoldigd creatief adviseur van de Efteling. In april 2007 werd hij benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Trad in maart 2011 terug als wethouder wegens ziekte en was daarna tot 2014 gemeenteraadslid. Werd in mei 2014 onderscheiden met de erepenning van de gemeente Laren.

P.C.I.M. Biemans

Bestuurslid